Verzend en retourneren

Verzendtermijn

Romero Holding / Sublisure.nl streeft er naar om uw bestellingen binnen 1 tot 2 werkdagen af te laten leveren. Het kan het echter voorkomen dat wij door onvoorziene grote vraag niet voldoende magazijnvoorraad hebben. Omdat Romero Holding bv internationaal inkoopt, kan de levertermijn dan in incidentele situaties oplopen tot enkele weken. Wij zullen u daarover tijdig informeren.

Verzend- en administratiekosten

Bij bestellingen van minder dan € 250,00 (exclusief BTW) met aflevering binnen Nederland, wordt € 8,95 (exclusief BTW) aan verzend- en administratiekosten in rekening gebracht. Voor bestellingen naar België bedragen deze kosten € 10,95 (exclusief BTW). Bij bestellingen van meer dan €250,00 (exclusief BTW) of wanneer u uw bestelling bij ons afhaalt, worden geen verzend- en administratiekosten berekend.

De verzend- en administratiekosten voor andere Europese landen dan Nederland en België bedragen € 15,95 (exclusief BTW). De verzend- en administratiekosten voor andere Europese landen dan Nederland en België worden getoond in de winkelwagen. Verzendkosten buiten Europa zijn op aanvraag beschikbaar.

Afhalen van bestellingen kan aan ons adres:

Romero Holding bv
De Posthoornstraat 8
5048 AS Tilburg

Geeft u dit duidelijk aan als u de bestelling plaatst.

Zichtzendingen

Onder de volgende voorwaarden kan Romero Holding bv u materialen op zicht toesturen:

  • Bij bestelling dient u duidelijk aan te geven dat het een zichtzending betreft.
  • Voor de toezending hanteert Romero Holding bv de gebruikelijke verzend- en administratiekosten.
  • Het product mag maximaal 10 werkdagen op zicht worden gehouden.
  • Het product kan alleen onbeschadigd en in de originele verpakking retour worden genomen door Romero Holding bv.
  • De kosten voor de retourzending zijn voor degene die het product op zicht heeft besteld.
  • Als het product niet tijdig of niet juist is geretourneerd wordt het binnen 15 werkdagen na verzending alsnog aan u in rekening gebracht.

Track & trace

Al uw zendingen zijn 100% te volgen middels track & trace. Zo weet u altijd direct wat de status is van uw bestelling en wanneer u deze kan verwachten.

Retourneren

Natuurlijk doen wij onze uiterste best om u tevreden te stellen. Maar mocht u desondanks toch een bestelling willen retourneren, dan is dat natuurlijk geen probleem. Voor retourzendingen hanteren wij de volgende condities:

Termijn

U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen en zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Volledig en in originele staat

Indien u artikelen retour stuurt, dienen deze inclusief alle meegeleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Retourformulier

Om gebruik te maken van uw zogenaamde “herroepingsrecht” kunt u contact met ons opnemen via info@sublisure.nl. Wij zullen u dan het benodigde retourformulier toezenden waarmee u uw retourzending aan ons kan toesturen. Zonder dit formulier kunnen wij uw retour niet verwerken. Het verschuldigde orderbedrag zullen wij binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits de geretourneerde bestelling door ons in goede orde ontvangen is.

Gratis levering bij € 200,-
Leveren in heel Europa
100% veilig betalen
Deskundige hulp
Geen minimum orderbedrag